Succes in Rijs

TANDEM2 kamp 2016Wat een succes zaterdag 6 augustus!
Rijs was deze dag het afsluitende concours van een reeks van 5 in 14 dagen met al mooie resultaten. Maar deze tuig- en menwedstrijd spande de kroon. Renske reed haar eerste tuigrubriek sinds haar blessure en werd meteen 2e in de regionale limiet.
Dochter Lourenske mocht meedoen in de finale van de KFPS mencompetitie in de klasse M. Twee prachtige proeven resulteerden in de 1e en 2e prijs met de complimenten van de jury. Zij noemden Lourenske een zeer aparte merrie en haar uitgestrekte draf kreeg zelfs een dikke 9.
Met het tuigen werd gestreden kampioenschappen ereklasse en tandem. De uitslag van Christiaan PJ viel iets tegen in de ereklasse, maar hij revancheerde zich samen met Hercules PJ in het tandem.
KAMPIOEN nr 148!!
Geweldig.

Om de hengsten wat rust te geven werden Renske en Lourenske samen voor de sjees gespannen. Slechts 1 x eerder liepen zijn samen in het span maar dit was niet te zien. Een mooie 4e plaats na overrijden.