Groepsbezoeken Stoeterij

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat onze agenda zeer gevuld is met reserveringen voor groepsbezoeken. In mei beleefden we menig spitsuur en zo hebben we het graag. Tot en met oktober hebben we het druk en daarna loopt het behoorlijk door. Voor 2015 zijn de eerste boekingen inmiddels gemaakt.

Het promoten van ons Friese paard en zijn rijke historie wordt door het verzorgen van rondleidingen en shows als vanouds doorgezet.

Voor menige receptie en familiefeest weet men ons ook te vinden, al dan niet in combinatie met een bosrit met de Jan Plezier. Leuke aanvulling bij de rit is een gids die vertelt over de omgeving (Hemrik, Beetsterzwaag, Lippenhuizen). Denk daarbij aan historie, geschiedenis, natuur, volksverhalen, arm/rijk en andere bijzondere wetenswaardigheden.

 

 

De realisatie en instandhouding van Stoeterij Het Swarte Paert is mede mogelijk door:

Wilt u ook eens genieten van één van onze arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact op